LATEN WE EERLIJK ZIJN..

WE HOUDEN TOCH ALLEMAAL VAN JUNKFOOD!

VJFB is dé vegan hotspot in Amsterdam en er is geen twijfel over mogelijk... er is geen veganistische plek zoals deze! Wij serveren verschillende overheerlijke plantaardige gerechten en - snacks, vanaf meerdere locaties. Elke vestiging heeft zijn eigen unieke sfeer en het is zeker de moeite waard om alle vestigingen een keer te bezoeken.

Op het Staringplein (WESTSIDE) is een Vegan Junk Food BURGER BAR gevestigd. Het is een hamburgertent waar je kunt kiezen uit verschillende overheerlijke plantaardige gerechten, zoals onze NOTORIOUS SUMO burger, BLACK DADDY Mc CHICKEN, de LOADED VJFB FRIES oftewel de 'KAPSALON', Amsterdam BITTERBALLEN en nog veel meer.

Aan het Marie Heinekenplein (DE PIJP), in de Reguliersdwarsstraat (DOWNTOWN) en in de Eerste Van Swindenstraat (EASTSIDE) zijn VJFB RESTAURANTS gevestigd. Elk restaurant heeft zijn eigen specifieke omgeving vol met graffiti versierde muren, Hip Hop- en R & B-muziek en een trendy interieur. Hier kun je kiezen uit een verscheidenheid aan COCKTAILS en SPECIALS naast onze beroemde overheerlijke, plantaardige food creaties. Hier word je aan JE tafel geserveerd door onze eigen superhelden.

Kom bij ons langs voor een onvergetelijke ervaring!

#CRUELTYFREE #THEFUTUREISVEGAN #EAST #DEPIJP or #WEST #VJFBISTHEBEST

vjfb throwup

aboutimg

ONTDEK

ONS VERHAAL

Vegan Junk Food Bar is dé vegan trendsetter van de wereld. Wij geloven dat plantaardige producten een mega positief effect hebben voor dieren, onze planeet en onze gezondheid. Tegelijkertijd weten we ook dat het eten van junkfood één van de grootste ‘guilty pleasures’ is in het leven.

We zijn ervan overtuigd dat er geen enkele reden is waarom we beide niet tegelijk kunnen hebben en daarom willen we veganistisch junkfood voor iedereen toegankelijk maken zonder afbreuk te doen aan de smaak. Het smaakt zelfs lekkerder!